Østmarka; Haraløkka – Branntårnet tur/retur..

6 nov. 2017. Møtte Einar og Nikki på Haraløkka for felles tur. Planen var en tur/retur til Branntårnet med hodelykt.

Fra Haraløkka fulgte vi grusvei til Ulsrudvann og Østmarksetra før vi fortsatte i lysløypa til Mariholtet via Sarabråten. Underveis og særlig etter Hestehullet registrerer vi at det fryser på men, at det ikke blir glatt.

I veikryss ved Mariholtet tenner vi hodelyktene før vi setter oppover langs Haukåsveien til Branntårnet på Haukåsen. Nikki som er både flink og lydig tripper lett avsted uten en lyd tett på oss. Det er ikke mange vi har møtt så langt før det brått dukker opp et kraftig lys midt i mot, og det var vanskelig å se. Var det en bil her inne på veien? Neida, det kom en kar løpende med en 1000m i panna. Og det er sikkert gøy med slikt lys, men mindre gøy for oss som ble blendet.

 “Det hadde jo vært kjekt om man kunne ha en uskreven regel om å se ned- og eller ut til siden ved passering slik at man ikke blender hverandre”.

Haukåsen – Østmarka. (gml:foto) Mer om Branntårnet HER:

Etter en rask pause på Haukåsen returnerer vi tilbake til veikryss før vi der i fra, tar samme vei tilbake til Haraløkka som vi kom. Mulig ble Nikki litt sliten på slutten, men ellers holdt hun greit følge hele veien. Vi takket for fin tur før jeg løp den siste biten hjem.

16 km

1:50

#østmarka #oslomarka #mosjon #trening #løpetur #runforfun

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top