Østmarka; Skravletur med Einar rundt Nøklevann….

4 november 2019. Skulle møte Einar for felles rusle- og skravletur rundt Nøklevann. I og med følgende tilbakemelding etter MR-undersøkelse blir det ingen “løpings” med det første…

Rift i menisk på innsiden av kneleddet. Vanligvis gjøres det ikke noe med slike, når det ikke er en akutt rift av direkte skade (fotballspill e.l.). Erfaringsmessig roer disse seg like bra uten inngrep. Dette avhenger imidlertid av plager. Hvis mye plaget, kan en jo få dette nærmere vurdert, – men som sagt, mye mer restriktiv med opperasjon nå enn tidligere”.

 

Tur med Einar rundt Nøklevann i Østmarka

 

Det var hyggelig å møte Einar igjen for felles tur i marka. At vi ikke skulle løpe la selvsagt ingen demper på turgleden. Einar som søndag kveld hadde kommet hjem etter 4 uker i Portugal, hadde mye å fortelle – nok til en hel runde (hehe) 🙂

 

Lysløypa ved Nøklevann og Sarabråten. Tydelige sport etter beveren.

 

Underveis mens vi går kjenner jeg at kneet ikke er helt i hundre, men vesentlig bedre enn hva det var og i følge mld. fra lege, skal dette roe seg. Her er det nok bare å være tålmodig og ikke provosere mer enn nødvendig, men trene alternativt.

 

Innen vi er tilbake på Haraløkka hilser jeg på Bård og hunden Frida som skulle ut på kveldstur. Bård som ikke bare er nabo er også en ivrig markatraver. Vel tilbake på Haraløkka etter fin tur rundt “vannet” avtalte vi en ny tur neste mandag og da med hodelykt. Kanskje går vi tur/retur El Paso. Uansett er det gøy med hodelykt og sti.

 

Ca 8,7 km

1:32

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

One thought on “Østmarka; Skravletur med Einar rundt Nøklevann….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top