18 januar 2013 Østmarka

18 januar

       

Siden jeg hadde prepparert gamle ski som skøyteski, dro jeg til Skullerud for å teste disse. Tenkte å ta noen runder her på Skullerud og etter å ha vært en tur rundt på myra, tok jeg likesågodt løypa langs veien opp til Vannverket. Her krysset jeg veien og fortsatte så i lysløypa til Grønmo. Det gikk greit og fristelsen ble for stor, slik at jeg fortsatte videre opp til Trollvann.

 


Skullerud   (gml bilde)


 

Snudde her og tok samme vei tilbake. Fant vel ut at skøyting ikke var noe for meg og vondt i bena fikk jeg også, men en flott tur alikevel.

 

Ca 12,5 km

 

1 t 10 min       

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1058

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top