Landevei; Kolsås-Dælivann…

4 mars 2015. Trim i arb.tiden. På bar asfalt og i strålende vær, fulgte jeg veien langs Engervann. Fuglene var allerede på plass i de deler av vannet som var uten is. Jeg var litt spent på hvordan leggen ville tåle løping på hardt underlag, men det kjentes ok og det gikk greit videre.


Engervann   (gml: foto)

Planen var å ta en tur i området Kolsås – Dælivann, så da jeg passerte Godthaab og Skogen gravlund, tok jeg til venstre inn Dæliveien. Her var det noe is men, ingen problem. Fra Skotta er utsikten mot kulturlandskapet Kolsås/Dælivann slående og jeg bare måtte ta noen bilder.


Kolsås/Dælivann – Skotta

Dælivann. Samme motiv som Cristian Skredvik brukte da han i 1886 malte “gutten med Seljefløyten”

Mer om Kulturlandskapet her: Kolsås – Dælivann

Etter å ha vært en tur bortom vannet, fulgte jeg Dæliveien videre forbi Fleskum gård og ned til Valler. Hadde tenkt å følge Langlia videre til Sandvika, men valgte isteden å følge Bærumsveien til Kirkeveien og Prestveien. Her i fra fulgte jeg samme vei tilbake til Sandvika og Skattens hus som jeg hadde kommet. En herlig tur i flotte omgivelser og det beste av det hele, var at leggen holdt hele veien.

Ca 15,9 km

1:34

#løpetur #trening #mosjon 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1053

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top