Østmarka; Høyås – Gullsmeden – Hestehullet….

2 mars 2015. I og med førefall og null skiføre, fant jeg frem joggesko for en tur i Østmarka. Jeg var fortsatt ikke helt bra i leggen men denne til tross, så ville jeg prøve en runde rundt Nøklevann. Fra Haraløkka fulgte jeg grusvei til Rustadsaga og Løkka.


Rustadsaga, elva fra Nøklevann

Jeg hadde med staver for å avlaste mest mulig og det fungerte bra. På vei videre innover i marka, hilste på Erik og en gjeng med yngre løpere i Bøler IF, før jeg nådde Katisa. For å ikke belaste benet for mye, valgte jeg å ta skiløypa videre over Katismyra til Ødegården.


Løypedele på katismyra

Leggen fungerte så bra at jeg med staver løp hele veien opp til Høyås og Gullsmeden. Her i fra, fortsatte jeg i skiløypa mot Hestehullet. Det gikk greit på råtten snø som ga god demping, men flere steder tro jeg igjennom og under snøen, var det bare vann.


Hestehullet   (gml: foto)

Det surklet godt i skoene da jeg kom frem Hestehullet, men jeg frøs ikke. Ved Sleppa tar jeg til høyre mot Sarabråten og videre rundt vannet. Fra Ulsrud til Haraløkka, går det greit å øke farten uten at leggen protesterer. En flott tur rundt Nøklevann via Gullsmeden.

Ca 10,5 km

1:17

 

#østmarka #løpetur #trening #mosjon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg