Sognsvann rundt medsols

Etter å ha sett store deler av Vasaloppett og annen sport på TV, bestemte vi oss for at vi skulle ta en tur til Sognsvann. Da fikk heller tv-sporten være og vi satte kursen mot Sognsvann. Været var grått, men det var ikke kaldt. Etter å ha parkert bilen startet vår tur, sognsvann rundt medsols (SRM).

Det var nokså mange ute tv-sporten til tross, men flott å se. De fleste gikk, men mange løp og enkelte kom også med ski under armen. Disse måtte gå lenger innover før de kunne gå på ski. Noen satt ute på isen og fisket mens andre nøyer seg med å rusle rundt vannet. 

I og med at vi gikk medsols eller med klokka, så gikk vi liksom motsatt vei siden de aller fleste velger å gå til høyre fra kiosken og p-plassen. Vel vel, vi hadde en flott tur rundt vannet som vi avsluttet med en varm kopp sjokolade i Sognsvannskiosen.

 

Takk for følget.

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1053

2 thoughts on “Sognsvann rundt medsols

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top