Landevei; Lambertseter – Nordseter – Sæter…

9 mars 2015. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Vi fulgte Bølerlia til Nøklevann skole og ned “skolebakken” til Rustadsaga, før vi fortsatte langs Generalen og Enebakkveien til Abildsøkrysset. Her tar vi til venstre og løper opp “Lambertseterbakken” til Rundkjøring hvor vi tar til høyre inn Cecilie Thoresens vei. Passerer Karslud t-bane st., før vi fortsetter langs Raschs vei nedover mot Ekebergveien. Einar som er kjent i området, foreslo imidlertid at vi skulle ta inn Nordseterveien for deretter å følge en fin turvei videre gjennom Nordseter.

 

Nordseter gård – klikk for mer HER:

 

Vi krysset Linbäckveien og fortsatte så langs Kittel-Nielsens vei frem til Sæter. Her i fra, følger vi Nordstrandsveien til Skulleruddumpa, opp Skullerudbakken og videre langs Generalen til Rustadsaga. Vi går opp Skolebakken og tar samme vei tilbake til Haraløkka som vi kom. En fin skravletur i nytt område med FredagsBirken som tema.

 

Ca 14,1 km


1:34


#trening #mosjon #løpetur

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1053

2 thoughts on “Landevei; Lambertseter – Nordseter – Sæter…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top