Spydeberg; Kula – Godheim – Frøhaugen…

02.08.2016. Preben og jeg på ny tur før frokost. Fra hytta tar vi sti gjennom skogen før vi fortsetter langs grusvei til Haugen gård. Også denne gangen svinger vi til venstre og følger Haugenveien videre forbi Skihytta og frem til Godheim. Det går greit og om leggen murret litt sist gang, så føltes den bedre nå. Fra Godheim følger vi Stegenveien ett stykke før vi i neste veikryss, svinger til høyre inn Ligotveien. Straks etter er vi ved gården til Solberg og her bare måtte vi ta noen bilder.


Preben og jeg ved Mumihuset hos Solberg

Etter å ha tatt noen bilder osv., fortsetter vi langs Ligotveien. Omgivelsene er landlige og med solen i mot, nyter vi turen videre.

Ligotveien mot Frøhaugen


Ligotveien en fin sommermorgen

Fra Frøhaugen følger vi langs Lyserenveien til Holli, så Haugenveien ett stykke før vi svinger inn Kulaveien ved postkassene. Og siden naboen er bortreist noen dager, tar jeg med avisen, og med den under armen, følger vi Kulaveien tilbake til hytta. En frisk morgentur uten protester fra leggen.

ca 11,3 km

1:08

#løpetur #spydeberg #østfold #turogtrening #mosjon #trening

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1081

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top