Haraløkka – Valhallveien – Ekeberg….

22 februar 2016. Fra Haraløkka til Oppsal senter via Generealen og Østmarkveien. Ved Skøyenåsen skole tar jeg gangvei ned mot Østensjøveien. Og mens jeg er ved skolen, husker jeg de gangene vi med Oppsal IF hadde innendørs fotballtrening nettopp her på skolen. Vel nede ved Østensjøveien fortsetter jeg langs denne til Høyenhall. Her svinger jeg til venstre og passerer Breidablikk før jeg fortsetter langs Furuveien til Svartdalsveien.


Oslo sett fra Svartdalsveien

Jeg følger Svartdalsveien nedover et stykke før jeg svinger til venstre inn Valhallveien. Planen for kveldens tur var jo å løpe opp til Ekeberg langs denne veien. Jeg finner raskt en passende rytme og det går greit, men da jeg kom til svingen ved Kunstnerstien, bare måtte jeg stoppe, for her var utsikten mot byen så flott at jeg bare må ta bilde.


Oslo by eller Tigerstaden som den også kalles. Valhallveien – Ekeberg

Vel oppe etter ca 1,6 km med stigning svinger jeg inn Stamhusveien og følger denne og Vårveien videre til Ryen. Her i fra, velger også denne gangen å ta deler av Favorittrunden – Enebakkveien – Skullerudveien – Generalen til Rustadsaga før jeg går opp “skolebakken”. Avslutter deretter med stigningsløp den siste biten hjem. Det var nokså glatt enkelte steder, men stort sett greit.

Ca 15,8 km

1:37

#trening #løpetur #mosjon #running

Flere bilder følger:


Mye is her i Svartdalsveien

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 969

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top