Landevei; Favorittrunden….

9 februar 2015. Fortsatt litt øm i tærne etter HK-marsjen, møtte jeg Einar på Haraløkka for felles tur. Han hadde vært og svømt tidligere samme dag og det passet derfor bra med en rolig løpetur i “Favorittrunden”.


Haraløkka p-plass

Været var ok og det var ikke glatt. Ettersom vi hadde løpt en stund langs Generalen og Enebakkveien, kjentes bena bra og det gikk greit videre. Vi passerte Abildsø og fortsatte så langs Enebakkveien til Ryen hvor vi tar en gangvei til Manglerud. Her tar vi til høyre og følger Plogveien til Enebakkveien hvor vi svinger til venstre. Tar så samme vei tilbake til Haraløkka som vi kom. Avsluttet med stigningsløp den siste biten hjem.


Favorittrunden, haraløkka-skullerud-abildsø-ryen/manglerud-abildsø-skullerud-haraløkka

ca 13,2 km

1:28

#løpetur #trening #mosjon 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 996

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top