28 april 2011 Landevei og Kalvøya

28 april

Trening i arb.tiden. Asbjørg, Henrik og jeg startet kl 13 og planen i dag var å ta 2-3 intervall- runder på Kalvøya med 2 min pause. Vi tok som oppvarming veien rundt Engervannet, forbi en skole og Gml.Drammensvei ned til E6. Denne følger vi tilbake til Sanvika, under E6, forbi Kadettangen og

over brua til kalvøya.

 

       
                     Langs E6 mot Sandvika og Rådhuset

 

Vi hadde løpt i ca 31 min og etter en kort pause tok vi en runde på øya i passende tempo. Vi kortet inn runden noe til ca1,4 kmog brukte omtrent 10 min. Etter 2 min pause var det klart for nye 2 runder med 2 min pause, og for min del ble rundene på 7,17 og 7,24.

Et flott sted for denne type intervall der underlaget varierer fra grus, gress, sand og stein samt at det er noe kuppert. Vi jogger så tilbake over brua, langs elva til Skattens hus.

 

Ca 10,2 km, 1 t 13 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 969

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top