Oppsal – Manglerud – Ryen….

26 november 2015. Tross forkjølelse valgte jeg allikevel å ta en svært rolig tur med joggesko. Og fra Haraløkka, følger jeg grusvei til Ulsrudvann og Østmarkveien før jeg fortsetter langs denne til Oppsal. Her i fra, følger jeg Haakon Tveters vei forbi Skøyenåsen til Østensjø skole og langs Østensjøveien til Harry Fets vei. Tar til venstre inn Rognerudveien ca 50 m til bom og så videre langs Toftdahls vei og Wetlesons vei til veikryss. Her svinger jeg til høyre og straks er jeg på Manglerud senter.


Utsikt fra Skøyenåsen mot Østensjø skole   (gml: foto)

Tar en gangvei langs t-banen til Ryen før jeg fortsetter langs Enebakkveien. Det er blitt kaldere utover kvelden og enkelte steder er det glatt, men det går greit og tung pust til tross, så føles det ok. Jeg passerer Abildsø, Langerud og Skullerud skole før jeg fra Rustadsaga går opp skolebakken til Nøklevann skole. Det var fristende å avslutte den siste biten hjem langs Bølerlia med stigningsløp, men jeg fortsetter i samme rolige tempo. En fin kveldstur langs landeveien og så får man bare håpe at dette ikke forverrer forkjølelsen. 

Ca 11,8 km

1:16

#mosjon #trening #løpetur #turogtrening

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

2 thoughts on “Oppsal – Manglerud – Ryen….

  1. Takk for det! løping er fin mosjon og god rekreasjon. Lengde er ikke avgjørende, men når dagsform og helse er ok, så blir det fort noe kilometere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top