Kolsåsrunden – trim i arb.tiden med kollegaer

23 mai 2019. Trim i arb.tiden med Carl Øystein, Per Magnar, Helena og Olav. Sjelden har vi vært så mange men, desto mer gøy når vi er flere og at vi er noenlunde på samme nivå. Det viktigste er at ingen løper alene.

 

Fra SBC-bygget i pøsende regnvær fulgte vi en gangvei langs Sandvikselva til Bjørnegårdssvingen, Franzefossveien og Skuiveien. Ettersom det slutter å regne stiger humøret og i samlet tropp, passerer vi Kirkerudbakken.

 

Mot Kirkerudbakken – Vøyenenga langs Skuiveien og Sandvikselva

 

Straks etter Vøyenenga tar vi gangvei videre over Isielva og opp bakken til Wøien gård. Her er det noen som tar et drag opp bakken mens andre går. Uansett er det ingen som løper alene da vi fortsetter langs Gamle Lommedalsvei til Bryn kirke hvor vi svinger til høyre. Det er hyggelig å være flere og mens vi løper, snakker vi om nettopp det og mye mer.

 

Fra Vøyenenga mot Isielva og Wøiengård

 

Vi krysser elven Lomma og fortsetter så videre langs Brynsveien forbi Kolsås, Gjettum Brannstasjon og Asker og Bærum sykehus før det bikker nedover.

 

Langs Brynsveien forbi Gjettum Brannstasjon. Søndre Kolsåstopp i bakgrunn

 

I og med nedoverbakke øker farten og siden kneet ikke har vært så glad i nettopp dette, var det derfor herlig å kjenne at dette gikk mye bedre nå. Vel nede krysser vi Sandvikselva før vi tar en grusvei gjennom BI-parken og forbi Sandvika VGS. Og akkurat som da vi startet med pøsende regn pøser det jammen på nytt da vi avslutter den siste biten tilbake til SBC-bygget.

 

Kolsåsrunden er en flott tur i Sandvika og omegn – og sammen med flere, blir det enda bedre.

 

ca 10,3 km

 

1:06

 

Flere bilder følger;

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top