Spydeberg; Kula – Skimtefjell….

29.07.2016. Ferie på hytta i Spydeberg ved Lyseren. Preben og jeg var blitt enige om en løpetur før frokost og som tenkt så gjort. Fra hytta tar vi sti gjennom skog før vi fortsetter langs grusvei forbi Fiskedammen til Haugen gård. Her svinger vi til venstre og følger Haugenveien videre forbi Vøyentangen til Skihytta i Spydeberg. Her i fra starter flere stier og løyper som går til Skimtefjell, Lysefjell, Brevik og andre steder. 

Vi følger skogsvei ett stykke forbi noen hytter før vi i stikryss tar til høyre. Her følger vi blå sti mot nordøst og deretter mot nordvest før den dreier sørover mot Skimtefjell. Terreng og underlag er flott og vi nyter turen videre mot hytta på Skimtefjell. Underveis passerer vi en flott <varde> formet som en stol, og her måtte vi ta noen bilder.

helt sjef…


Preben tester varden som er laget som en stol. 

Preben og jeg på Skimtefjell.

Vi skriver oss inn i boka på Skimtefjell

Fra Skimtefjell velger vi en annen sti slik at vi passerer langsmed langtjernet, før vi er tilbake ved samme stikryss der vi tok til høyre da vi startet. Vi følger skogsvei til Skihytta og deretter samme vei tilbake til hytta som vi kom. En herlig runde før frokost.

ca 12,9 km

1:20

#spydeberg #østfold #skimtefjell #løpetur #mosjon #trening #friluftsliv

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1058

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top