Landevei; Kolsås – Kirkerudbakken…

15 april 2015. Trim i arb.tiden. Fra Sandvika tar jeg turvei langs Engervannet og forbi Blommenholm og Sandvika Tennisklubb til Prestveien. Denne følger jeg videre opp til Kirkeveien og Bærumsveien. Været var ok og det var passe varmt. Var litt spent på hvordan leggen ville være, men kjente ingen antydning til murring. Jeg fortsetter så videre på en gangvei langs Bærumsveien og her løper jeg på kanten utenom asfalten for å ikke belaste leggen mer enn nødvendig. Det går greit videre opp bakken forbi Gjettum og frem til neste veikryss hvor jeg tar til høyre inn Brynsveien.


Kolsås og Søndre Kolsåstopp

Denne følger jeg forbi Kolsås og Løkenbrua, før jeg ved Bryn svinger til venstre inn på en gangvei langs Gml.Lommedalsvei. Etter å ha krysset Isielva, tar jeg en turvei langs denne og videre til Sandvikselva og Vøyenenga.


Kirkerudbakken ved Vøyenenga

Her i fra, følger jeg Skuiveien forbi Kirkerudbakken og så videre langs Sandvikselva tilbake til Skattens hus i Sandvika. En fin tur langs landeveien der også leggen holdt hele veien.

Ca 14,1 km

1:18 

#trening #løpetur #mosjon 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top