Fra Haraløkka til Mariholtet via Ellingsrud…

20 april 2015. Fra Haraløkka og ned Olav Nygårds veg til Generalen og Hellerudvein. Denne følger jeg videre til Hellerud. I det flotte vårværet ble det nokså varmt, men behagelig å løpe i kort og det var bare å nyte turen videre. Og siden det er Midnight Sun Maraton i Tromsø som er sommerens mål, prioriterer jeg nå mengedtrening med rolige langturer i variert terreng ispedd fartslek der det passer.

 

Ved Hellerud velger jeg ny gangvei langs Tvetenveien forbi Haugerud og Trosterud til rundkjøring der jeg tar til høyre inn Lindebergåsen. Deretter passerer jeg Lindeberg, før jeg fortsetter langs Gml.Strømsvei til Ellingsrud og Munkebekken. Her tar jeg til høyre og fortsetter så innover i marka mot Mariholtet på grusvei. Det var “mye” kjøligere her i skogen langs Fri-Elvåga, men det var bare behagelig og underveis  hilser jeg på andre som kom i mot.

 


Mariholtet


Fra Mariholtet følger jeg grusvei til Sleppa og videre langs Nøklevann til Rustadsaga. Her møter jeg noen av karene i Rustad IL som kommer motsatt vei. Jeg rekker å ta et foto før de forsvinner i retning Skullerudstua.


Karene i Rustad IL ved Rustadsagabakken


Jeg går opp Rustadsagabakken og etter å ha passert over Skredderløkka, avslutter jeg med stigningsløp den siste biten hjem.

Ca 20,9 km

 2:06

 #løpetur #trening #mosjon

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg