11 desember 2012 Landevei

11 desember

Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole og så ned skolebakken til Rustadsaga. Følger Generalen til Skullerud og Gml.Vintervei videre til Dal/Brenna og Klemetsrud. Tar til høyre og følger Gjersrudbekken på gangvei til Hauketo hvor jeg krysser veien på gangbru. Har gått greit så langt da gangveien var fri for snø og is.

 


Hauketo

 

Tar så veien videre opp til Sæter, Nordstrandveien til Skulleruddumpa og langs Generalen til Rustadsaga. Går opp skolebakken til Nøklevann skole, og langs Bølerlia til Haraløkka. Avslutter siste 200-300 m så fort jeg kan.

 

Ca 16,8 km, 1 t 45 min

Ca 1188,7 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top