Fottur til Sollifjell fra Rømåsen….

23 juli 2016. Sammen med Anne og Arvid, reiste Heidi og jeg fra Åsmarka med bil på Sjusjøvegen ett stykke før vi tok Rømåsveien videre mot Rømåsen. Vi passerte en hyttegrend med nye og gamle hytter om hverandre innen vi parkerte på p-plass i Rømåsveien. Her startet vår tur mot Sollifjell. Den første biten (ca 1 km) følger vi flott tur-vei over Sjømyra.


Fra Rømåsen følger vi deler av Sjusjørunden


Sjømyra. Sjusjøvannet i bakgrunn

Vi tar av fra Sjusjørunden og følger sti videre mot Sollifjell. Og her forteller bilder mer enn ord?


Sollifjell 969 m,o,h. Med kaffe, kjeks og sjokolade, nyter vi utsikten før vi med lett småregn, returnerer delvis samme vei som vi kom. 

Vel nede fra Sollifjell tar vi til høyre og følger Sjusjørunden ett stykke før vi snur og tar samme vei tilbake til Rømåsveien som vi kom.

Vi avslutter vår tur med en herlig lunsj på….

Lunsj på Låven bar. 

Tur retur Sollifjell fra Rømåsen var en flott tur vi anbefaler på det varmeste. Terrenget er enkelt og det er lett å gå – en fin opplevelse.

Og for de som ønsker å løpe <Sjusjøløpet og Sjusjørunden>, se mer om dette på Sportsmanden

#friluftsliv #mosjon #sjusjøen #tur #turogtrening #sollifjell

Flere bilder følger;

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top