Ulsrudvannet rundt (UVR)

 

 

Perser og gode forhold i Ulsrudvannet Rundt

Leif Trøhaugen og Ina Høie, begge fra Bøler IF, var raskest da Ulsrudvannet Rundt ble arrangert for siste gang før sommerferien. Vinnertidene ble 10.08 og 12.18.

Ina Høie var en av flere som perset under de gode forholdene. Det gjorde også Arvid Mathiesen, som har sendt oss denne rapporten.


Starten går for dameklassen i tredje løpet i Ulsrudvannet Rundt, fotografert av Per Inge Østmoen.


20 juni – Ulsrudvannet rundt – 4 løp
, det siste før sommerferie.
Etter flere dager med pent vær hadde løypa tørket opp og det var nå gode forhold. Kanskje var det mulig å sette ny pers???

Jeg møtte tidlig for å bistå Arnfinn med registrering av nye og gamle deltakere samt utdeling av startnummer.

 

Reporter fra UVR,
Arvid Mathiesen.

Under oppvarmingen kjentes det bra. Underlaget var stort sett greit i hele løypa. Snakket med Leif om et mulig løpsopplegg, da jeg hadde tenkt å være bedre med fra start denne gangen. Leif, som selv hadde ambisjoner om rekord, håpet at det kom noen som kunne være med å sette høy fart fra start.

Det nærmet seg start og vi stilte oss opp. Som vanlig med herrer i egen gruppe med start kl 18.00 og damene med start 5 minutter senere. Det var flere som tenkte rekord denne dagen og Ina Høie, som ønsket mer pes underveis, fikk starte med herrene.

Presis klokka 18.00 gikk starten og de yngste deltakerne styrtet av sted. Men foran dem igjen var Leif Trøhaugen og Jan Andreas Edstrøm. Disse to hadde en flott fight hele veien og først i mål kom Leif, med Jan Andreas like bak. Leif Trøhaugen ? Bøler IF Friidrett ble løpsvinner på tiden 10:08 og Ina Høie ? Bøler IF Friidrett, som vant dameklassen, satte også ny personlig rekord med tiden 12:18.


Fra mennenes start i 3.løp. Foto: Per Inge Østmoen. Flere bilder på Bøler IF sin hjemmeside.

For egen del synes jeg at gikk bedre fra start denne gangen og at jeg holdt brukbart følge med feltet. Det gikk greit opp røysa og over bekken. Fikk følge med 2 yngre gutter som jeg hang på som best jeg kunne, men måtte slippe litt før mål. Synes allikevel at jeg fullførte bra og med tiden 15:02, hadde jeg satt ny pers  <!–[if !vml]–>:-)<!–[endif]–>

Godt fornøyd, takket jeg for meg og ønsket alle en god sommer, før jeg avsluttet med en runde i Blindløypa.

Resultater

http://www.sportsmanden.no/archives/5265

 

#ulsrudvannetrundt #uvr #østmarka #oslomarka #mosjon

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top