22 oktober 2012 Østmarka

22 oktober

Møtte Einar kl 17.30 på Haraløkka og sammen satte vi av sted mot Rustadsaga. Ved hestehagen tok vi til høyre og så til venstre i Hullet. Opp bakken forbi Fjellstad og lysløypa videre langs Nøklevann. Møtte Dennis som var ute og gikk (trener opp ryggen) og vi vekslet noen ord, før vi la i vei mot Sarabråten og Nøklevann.

 

Vi tok til høyre opp Rundtjernbakkene og her møtte vi Bjørn Ole som med staver drev egentrening. Vi hilste og fortsatte så til neste kryss.

 

Lysløypa forbi Rundtjern

Her tok vi til høyre, passerte Appelsinhaugen, så til høyre igjen og videre ned til Varmesentralen på Haugerud. Vi passerte bommen og gikk opp bakken i mørket til vi igjen var oppe i lysløypa og denne fulgte vi til Oppsal. Vi fortsatte så langs Generalen, opp Olav Nygaardsvei og tilbake til Haraløkka.

 


Haraløkka

 

Ca 16,5 km, 1 t 38 min

Ca 984,8 km

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top