15 oktober 2012 Østmarka

15 oktober

Tok med staver i dag. Fra Harløkka via Sarabråten til krysset ved Mariholtet. Tok så til venstre inn Haukåsveien, og gikk skigang hele veien opp til Branntårent.

 


Sarabråten – Merrapinna ned til høyre

 

Enkelte steder langs veien lå det rester av snø som hadde falt dagen før. Det er blitt fint og luftig på Haukåsen nå som skogen rundt er blitt hogd.

 

Jeg tok samme vei tilbake til Haraløkka. Litt surt og kalt var det med regn og vind, men så lenge man ikke fryser er det ok. Tar nok med hodelykt neste gang.

 

Ca 18,4 km, 1 t 44 min

Ca 963,6 km

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top