Østmarka; Gardfangåsen – Petersbråtan

28 april 2014. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Planen i dag var en runde rundt Nord-Elvåga inkl. Gardfangåsen. Fra Haraløkka fulgte vi grusvei til Sarabråten, Mariholtet og over demningen. Det var godt og varmt, men ikke plagsomt. Vi fulgte grusveien et stykke før vi tok av på skogsvei mot Deledalen. Denne følger vi så videre til et sti-kryss der sykkelsti (blå sti) tar av mot Gardfangåsen.


Fra Elvågaveien mellom Skilledalen og Deledalen, går det en sykkel -og blå sti mot Gardfangåsen

Underlaget som hadde tørket opp, var nå bra, og det gikk greit videre. Vi krysset Valstadløypa og passerte så over Gardfangåsen. Terrenget rundt Nilsåsen er åpent og luftig, og det flott å løpe ned til Nordre-Skytten. 

ned fra Nilsåsen, over brua og så til Nordre-Skytten


her ved Petersbråtan går skiløypa ut på Nordre-Elvåga (gml. foto)

Vi fortsetter så videre over El-paso, forbi Petersbråtan, Langvannsbekken og opp langbakken. På vei opp bakken, fikk vi også følge av en hare der den løp opp bakken like foran oss. Det var både morsom og artig at den kunne vise seg frem slik. Fra toppen av bakken tar vi blå sti til Ødegårdsletta, og så grusvei til Rustadsaga. I Rustadsagabakken hilser jeg på karene i turenngruppa til Rustad IL der de kom ned bakken, og så fortsetter vi over Skredderløkka tilbake til Haraløkka. 

Ca17,4 km

2:00

#østmarka #mosjon #trening #tur

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top