Stovivannet og Butterud gård

30 april 2014. Trim i arb.tiden. Var litt tidligere ute i dag og det var fortsatt litt kjølig, men jeg valgte allikevel kort, for det var jo sol og blå himmel. Fra Skattens hus fulgte jeg Sandvikselva ett stykke, så langs Slependveien, Gml Tanumvei og Tanumveien opp forbi Reverudåsen til Steinsskogen. Fortsetter så langs Vestmarkveien i snaue 2 km, til veikryss. Her tar jeg av fra veien og følger så en sti/turvei som er skiltet mot Isielva og Wøyen.


på turvei mot Isielva over Tanumplattået

Underlaget er bra og jeg nyter turen i det flott landskapet og i de fine omgivelsene, krysser en grusvei, fortsetter så videre langsmed en kraftledning til nok en grusvei (Sopelimekroken). Denne følger jeg så videre, og her er det en flott utsikt mot Stovivannet og Butterud gård.   


utsikt mot Stovivannet som er et næringsrikt, men også et forholdsvis dypt vann i jordbruksområdet vest for E16 i Bærum. Godt fiskevann, spesielt for gjedde, men det tas også abbor her på over kiloen.
 

Litt føre Butterud går, tar sti/turvei av og fortsetter så langs en bekk, over Tanumveien, og videre igjennom ett boligområde, til den ender ved bunnen av Kirkerudbakken og i Skuiveien. 

Her i fra og tilbake til Skattens hus, øker jeg farten, og avslutter med et intervall på ca 3,5 km.

En flott tur i et nytt område der sti/turvei fra Vestmarkveien til Skuiveien via Butterud gård, var fantastisk fint.

Mer om Butterud gård   http://www.butterudgaard.no/

Ca 12,2 km

 

1:06

#mosjon #trim #vestmarka #tur

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top