Landevei; Lambertseter – Nordstrand

7 juli 2014. Fra Haraløkka og ned bakken forbi Snapper`n til grusbane og videre langs Generalen. Det var både varmt og klamt samt at det regnet litt også men, bedre ettersom det sluttet å regne. Jeg svingte til høyre og passerte Eterfabrikken før jeg kom ned til Østensjøveien som jeg fulgte til Abildsø. Hadde tenkt å løpe opp Lamberseterbakken i dag og som tenkt, så gjort.


Lambertseter

 

Jeg fortsatte videre langs Lambertseterveien forbi Nordseter til Ekebergveien. Her tar jeg til venstre og følger veien frem til Nordstrand-Sæter. 


Ekebergveien mot Nordstrand-Sæter

Svinger venstre igjen inn Nordstrandsveien og langs denne til Skulleruddumpa. Går opp Skullerudbakken og videre forbi Skullerud t-bane st.


Skullerudbakken

Følger så Generalen til Rustadsaga, opp Skolebakken og langs Bølerlia tilbake til Haraløkka. En flott tur langs landevei med tanke på Oslo Maraton senere i høst.

Ca 11,2  km

1:07

#trening #mosjon #løp #kondisjon #landevei

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top