Landevei; Sandvika og omegn

3 juli 2014. Trim i arb.tiden. Var alene i dag og tanken var å løpe rolig rundt omkring i Sandvika og omegn. Fulgte Sandvikselva og Skuiveien forbi Franzefoss Kalkemølle til veikryss og så turvei langs elva på mottsatt side. Været var flott og det var bare å nyte turen og stillheten langs elva.


langs Sandvikselva
 

Turvei ble til gangvei som jeg følger videre under Ringeriksveien og Lommedalsveien i tunell. Det ble en del stigninger, men greit å løpe opp. I neste veidele, velger jeg å fortsette på gangveien langs Johs.Haugeruds vei til jeg igjen passerte under Lommedalsveien, og så over elva på Løkenbrua. Tok så en turvei langs elva og frem til Brynsveien som jeg krysser og videre langs den samme elva men, som nå heter Lommedalselva.


             Lommedalselva – Sandvikselva

I veikrysset Lommedalsveien og Gml.Lommedalsvei, tar jeg til venstre og følger Gml.Lommedalsvei  forbi Bryn skole til Brynsveien. Tar så til venstre og passerer nye Kolsås t-bane st.


her kommer Kolsås t-bane st.

I neste veikryss tar jeg igjen til venstre og fortsetter langs Bærumsveien forbi Gjettum, Valler og ned til Løkeberg skole. Etter å ha fulgt diverse veier i dette området, kommer jeg så ned til Prestveien og Engervannsveien. Følger langs Engervannet tilbake til Sandvika og Skattens hus. En flott tur i nærområdet rundt Sandvika.


Engervann – Sandvika

Ca15,6 km

 1:32

#trening #løp #kondisjon #mosjon

flere bilder fra samme tur:


Lommedalselva


Sandvikselva


fra Brynsveien på fin turvei langs Lommedalselva


Langs Sandvikselva


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top