3 februar 2014 – Landevei


Etter mildvær de siste dagene og skirenn på Gåsbu (Stenfjellrunden), var det derfor godt å snøre på seg joggesko igjen. Fra Haraløkka fulgte jeg Bølerlia til Nøklevann skole og så ned Skolebakken til Rustadsaga.

utsikt fra Skolebakken mot Bogerud-Skullerud   (gml: foto)

Det var noe is i bakken, men intet problem. Fulgte så langs Generalen-Skullerudveien-Enebakkveien til Abildsø og videre til Plogveien. Fortauet som var fri for snø og is, var nå fine å løpe på. Jeg tok Plogveien opp forbi Manglerud skole til Manglerud t-bane st., og så en gangvei til Ryen. Her i fra, fulgte jeg Enebakkveien til Abildsø og videre tilbake til Haraløkka samme vei som jeg kom.

Ca 12,7 km

 

1:18


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top