Landevei; Nesøya rundt

10 april 2014. Trim i arb.tiden. Siden jeg var alene i dag, hadde jeg tenkt meg en tur ut på Nesøya denne gangen. Planen var å ta to runder hvor den andre runden, skulle gå fortere enn den første. En negativ splitt.

Fra Skattens hus og over Sandvikselva til Storsenteret, så videre langs Sandviksveien-Drammensveien. Det var både surt og kaldt, og regnet gjorde det også, men så lenge man ikke fryser er det ok.

Jeg passerte over brua og fulgte Broveien frem til neste veiekryss. Det var fra dette krysset at “runden” som er på ca 5,7 km, startet.


over brua og så ut på Nesøya    (gml: foto)

Jeg tok til venstre og var så i gang med første runde. Det gikk greit i den noe småkuperte runden og vel tilbake til krysset, stanset jeg klokken på 30,52. Tok en kort pause og fortsatte så på den neste runden. Farten var noe høyere jamt over, og i krysset for andre gang, viste klokka 27,49.


veikryss på Nesøya  (gml: foto)

Godt fornøyd med gjennomført, og med en negativ splitt på 3 min., satte jeg så kursen tilbake, samme vei som jeg kom.

 Ca18,6 km

 

1:43

#mosjon #trening #løp #trim

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 996

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top