Østmarka;Haraløkka-Igletjern-Mariholtet

7 april 2014. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Vi fulgte grusvei mot Ulsrud, og på baksiden av klubbhuset, hilste vi på Erik mfl, som var i gang med trening av de yngre løperne i Bøler IF Friidrett, før vi fortsatte mot Sarabråten og Mariholtet. Været letnet og det ble noe varmt men, det gikk greit. På vei over demningen var det flott å se Nord-Elvåga som nå var innhyllet av et teppe, der varmedisen lå over vannet. Utrolig vakkert og stemningsfullt.

Stemningsbilde av Nord-Elvåga med varmedis

Vi skulle følge grusvei til Igletjern, men etter ca300 m, tok vi blå sti til venstre. Her klyver vi oppover i svært bratt terreng men, vel oppe og på grusvei igjen, fortsetter vi så videre til Igletjern. Her tar vi rød/blå løype til venstre, forbi tjernet og så langs Igletjernbekken til Bjørndalen/Elvågaseter. Det var vått enkelte steder, men ellers greit.


Mariholtet (gml: foto)

Vi krysser Ellingsrudelva på trebru, så grusvei til Mariholtet og videre tilbake til Haraløkka via Sarabråten. Ved Ulsrud hilste vi på Arild som nok var på vei rundt Nøklevann. På Haraløkka avsluttet vi med stigningsløp frem til bom ved p-plassen.

Ca17,1 km

 

1:56

#mosjon #tur #trening #østmarka #løp

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top