18 november 2013 Landevei


Fra Haraløkka, ned Olav Nygårdsvei til Hellerudveien og så langs denne til Solbergliveien. Været var ufyselig med regn og blåst, men med lue og hansker, var det ikke så ille allikevel.
Fulgte Solbergliveien videre og tok til høyre inn Mekanikerveien. Tenkte jeg skulle ta denne veien for å se nr.15, der jeg vokste opp. Det var rart å se igjen “blokka” og med mange minner fra barndommen, fortsatte jeg videre langs Godliaveien til Godlia t-bane st.

Thygesons vei   (gml foto)

Fra Godlia fulgte jeg Låveveien til Thygesons vei, og så langs denne til Skøyenbakken hvor jeg tar til høyre. Krysser Østensjøveien på gangbru, passerer Høyenhall t-bane st., opp Høyedalsveien, og så Furuveien til Svartdalsveien. Her svinger jeg til venstre og følger en gangvei videre til Ryen og Abildsø. Tar så Skullerudveien og “Obersten” forbi Skullerud skole til Rustadsaga. Går opp “skolebakken” til Nøklevann skole, så langs Bølerlia tilbake til Haraløkka.

 
Nøklevann skole    (gml foto)

Ca 13,7 km

 

1 t 18 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top