Oppsal – Skøyenåsen – Bogerudmyra….

23 oktober 2017. Fra Haraløkka tok vi grusvei forbi Tveteråsen barnehage og deretter Bøler IF`s klubbhus på Haraløkka før vi gikk opp skrenten til Olav Nygårds vei. Denne følger vi frem til Sarabråtveien som vi tar ned og over Generalen. Turvei forbi Ulsrud gård og Østmarkveien videre til Oppsal. Det er klar fin luft, litt kjølig, men ellers ok. Fra Oppsalkiosken tar vi turvei på baksiden av sykehjemmet og videre forbi Skøyenåsen skole- og stasjon til Låveveien. 

 

Vi går opp det meste av Dalbakkveien, men løper over toppen mot Promenaden hvor vi svinger til venstre. I neste veikryss tar vi til vensrtre inn Johan Evjes vei som vi følger ned til Østensjøveien ved Bryn senter. Her i fra, tar vi gangvei opp “korketrekkeren” langs E6 og videre langs Wetlesens vei til Plogveien. Vi passerer Manglerud skole før vi tar sti/turvei ned til Østensjøvannet.

 

Søndre Langerud gård og Paal Bergs vei i front. Fra venstre, Enebakkveien, Skullerudveien og Løvsetdalen. Til venstre går i dag E6. Bogerudmyra og Østensjøveien til høyre. Abildsø, Østensjøvannet og Manglerud i bakgrunn. (oslobilder.no – 1967)

 

Vi følger grusvei sørover langs vannet og tar en runde rundt Klopptjern og Bogerudmyra før vi setter kursen mot Valborgsvei og Østensjø gård. Vi går deretter opp det meste av Ulsrudbakken, men løper den siste biten og videre til Haraløkka via Ulsrud og klubbhuset. En fin tur litt rundt omkring.

 

Østensjøområdet ved Abildsø (oslobilder.no)

 

Ca 14,2 km

 

1:34

 

#løpetur #trening #mosjon #runforfun

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top