6 februar 2014 – Landevei


Trim i arb.tiden.


Skuivn. ved Franzefoss  – Kalke mølle

Fra Sandvika i lett snøvær til Sandvikselva, så forbi Franzefoss Bruk og Kalkmølla Kulturpark.Fulgte Skuivn videre frem til veikryss. Her tar jeg til høyre og fortsetter så langs Bærumsveien på fortau og gangvei.

Underlaget som nå var 1-2 cm nysnø, var behagelig dempende, og det var heller ikke glatt noen steder. Jeg passerte Løkeberg skole og i neste veikryss tar jeg til høyre inn Kirkeveien. Etter ca 200 m tar jeg høyre igjen og følger Prestveien nedover til Engervannet. Her velger jeg en turvei som mellom vannet og jernbanen tilbake til Sandvika og Skattens hus.


turvei mellom jernbanen og Engervannet
 

Ca 11 km

 

1:03


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 983

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top