10 februar 2014 – Landevei


Fra Haraløkka til Nøklevann skole og ned skolebakken til Rustadsaga. Det var glatt i bakken, men det gikk greit. Følger så Generalen, Skullerudveien, og Enebakkveien til Ryen. Det var greie forhold da det nå var fritt for snø og is. Fra Ryenkrysset fulgte jeg gangvei langs Svartdalsveien til Furuveien og videre til Høyenhall t-bane st. Krysser Østensjøveien på gangbru, løper så opp Skøyenbakken til Promenaden og Låveveien videre til Godlia.


Skøyen hovedgård-Promenaden   (gml:foto)
 

Fra Godlia, velger jeg å følge Godliaveien og Solbergliveien opp til Hellerudveien. Her tar jeg til høyre langs Generalen, og så opp Olav Nygårdsvei til Haraløkka. Løper hele runden i ett ikl Skøyenbakken og Solbergliveien.

 

Ca 12,9 km

 

1:17

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top