Run4life Løpskarusellen 2020, 2.Løp.

25 mars 2020. I disse tider der mye blir avlyst- og eller utsatt er Run4life et godt alternativ med virtuelle løp der du selv bestemmer sted, tid og distanse.

 

For å delta i Run4life Løpskarusell 2020 som er en videreutvikling av Sportsmandens Løpskarusell (2018-2019) må du imidlertid registrere deg her for påmelding, se link  http://www.sportsmanden.no/archives/49419    Deretter registreres det enkelte løp før man sender inn dette. Se mer om Run4life HER:

 

Som en frisk start på dagen før hjemmekontor skulle jeg løpe 5 km på Haraløkka idrettsplass og i Blindløypa som ligger like ved i Østmarka.

Haraløkka Idrettsplass på Bøler ved Østmarka

 

Det er uvant å løpe så tidlig og litt kalt var det i starten, men dette ble raskt bedre ettersom man kom igang. Jeg satte kursen mot Blindløypa som er ca 1,8 km rundt og her tar jeg først en halv runde og deretter en hel før jeg fortsatte ut på Haraløkka Idrettsplass. Her løper jeg til 5 km er passert. Herlig sa jeg til meg selv da jeg stanset klokka på 26:45. Dette var bedre enn forventet 🙂 og god fornøyd med fullført løp, ruslet jeg den siste biten hjem.

 

Run4life Løpskarusell 2020. 2.Løp fullført

Ca 5 km

26:45

Se løp på Strava HER:

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 969

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top