17 februar 2014 Landevei, Haraløkka – Hauketo – Klemetsrud


Fra Haraløkka til Nøklevann skole og ned skolebakken til Rustadsaga. Gikk greit ned bakken da det nå var nesten fritt for snø og is. Følger Generalen til Skullerud og så ned Skullerudbakken.

Planen i dag var å ta noen bakkedrag dvs., at jeg hadde tenkt ut en rute med noen lange bakker underveis. Første drag ble derfor opp Nordstrandsveien (ca 2 km) til Sæter.


Nordstrandveien mot Sæter

Her tar jeg til venstre og fortsetter så langs Ekebergveien til Ljarbruveien og Hauketo. Krysser veien på gangbru. 


Hauketo-Nedre Prinsdalsvei

Her i fra ble det et drag på gangvei langs Gjersrudbekken (ca 2,3 km) og frem til Klemetsrud. Fra Klemetsrud ble det et nytt drag opp til Brennaveien (ca 1,6 km), og så langs Vinterveien til Skulleruddumpa.


gangvei fra Klemetsrud mot Brenna

Tar sti opp til Skullerudbakken, og løper så forbi Skullerud st. og langs Generalen til Rustadsaga. Går opp skolebakken og så langs Bølerlia til Haraløkka. Avslutter med langspurt (???) siste 300-400 m.

 

Ca 15,5 km

 

1:35 min

#løp

#vinter

#landevei

#treningHei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top