Østmarka og Landevei

16 juni 2014. Etter noen flotte dager i Dublin, var tanken i dag å ta en lengre tur på grusvei og asfalt.

Fra Haraløkka til grusbanen, så sti til Ulsrud og grusvei videre til Mariholtet via Sarabråten. Det var mye ungdom i marka og på Sarabråten var det satt opp flere telt, trivelig.


Sarabråten som teltleier


Mariholtet    (gml. bilde)

Fra Mariholtet tok jeg grusvei forbi Nuggerud og videre til Ellingsrud. Her tok jeg til venstre og fulgte Gml.Strømsvei forbi Skansen Terrasse til Jerikoveoien og så langs denne til Lindeberg. Det var nokså varmt, men med vind imot ble det allikevel behagelig og jeg var også nøye med drikke, så det gikk greit.

Fra Lindeberg tar jeg en gangvei (Pilestien) til Dr.Dedichens vei, så langs denne et stykke, før jeg fortsetter på gangvei forbi Haugerud kirke til veikryss på Hellerud. Tar så Hellerudveien videre til Trasopp skole og så grusvei mot Bjartbakken og Unnarennet. Tok så Generalen til Olav Nygards veg og opp til Haraløkka. Avslutter med stigningsløp frem til bom ved p-plassen. Det gikk litt tungt men, en flott langtur allikevel.

Ca  19,9  km

1:58

#løp #mosjon #østmarka #trening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top