Sandvika – Stabekk – Lysaker – Høvik….

12 januar 2017. Trim i arb.tiden. Fra Sandvika følger jeg en turvei langs Engervannet. Under brua legger jeg merke til at vannstanden er høy, men at det fortsatt er god klaring til turvei. Jeg følger deretter Halvorsens vei forbi Blommenholm skole før jeg tar inn Gamle drammensvei. Denne følger jeg et stykke før jeg svinger til høyre inn Høvikveien. Både været og underlaget er bra og det er bare å nyte turen.

Fra brua ved Høvik, tar jeg til venstre og følger Snoveien videre. Planen var å ta Terrasseveien videre til Stabekk langs jernbanen, men denne hadde jeg passert underveis langs Snoveien til Gamle Drammensvei. Derfor tok jeg neste vei til høyre inn Peter Lorangs vei og straks etter krysset jeg Terrasseveien. Deretter svinger jeg til venstre og følger turvei langs et jorde ved jernbanen.


Turvei langs jernbanen mot Stabekk

Fra Stabekk tar jeg Nyveien langs jernbanen et stykke før jeg tar inn Marstrandveien. Her er det bratt og jeg løper hele veien opp. Bonusen er at det går tilsvarende ned på den andre siden mot Lysaker. Utsikten er flott og jeg nyter å se Branntårnet som en «hvit sopp» i Østmarka.


Lysaker sett fra Marstrandveien


Marstrandveien mot Lysaker

Etter å ha vært innom Lysaker stasjon, følger jeg deler av “TourDeFinance” eller “Sykkelveien vestfra” som den også kalles til Høvik st. Her svinger jeg til høyre opp Høvikveien og deretter samme vei tilbake til Sandvika som jeg kom. Med unntak av at turvei under brua nå lå under vann og at jeg derfor måtte klatre opp og over brua. Utrolig at vannet hadde steget så mye på så kort tid.


Kommer man ikke under brua så for man klatre over

Ca 16,9 km

1:39

#mosjon #trening #løpetur #runforfun #budstikka #turogtrening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1034

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top