Landevei; intervalltrening på turvei

19 juni 2014. Trim i arb.tiden. Siden det nå er lenge siden jeg drev intervalltrening, hadde jeg i dag planer for dette. Hadde fått noen gode råd fra nabo Dennis, om gjennomføring av intervaller. NK, som ofte løper sammen med Høvik-joggen, kunne fortelle om et flott sted i nærheten som egnet seg bra for den type trening.


Sandvika – Engervannet

Fra Sandvika fulgte jeg Engervannsveien langs vannet, og  Bekkeveien opp til Kloppa. Her gikk det en flott turvei i fine omgivelser langs bekken til Kirkeveien og så videre til Bærumsveien. Partiet i mellom Kirkeveien – Bærumsveien, var ca 850 m med noe stigning.


fra Kirkeveien 

..fra Bærumseveien

Jeg tok 10 drag med 1,5-2 min pause mellom dragene, og registrerte at det skilte ca 16 sek på dragene opp, mens det skilte 3 sek motsatt vei.

Dragene opp: 4:11,4:01,4:06,3:52,3:55

Dragene ned: 3:45,3:44,3:43,3:45,3:44

Godt fornøyd med egen innsats, satte jeg så kursen mot Sandvika. Jeg fulgte Kirkeveien til Prestveien og Engervannsveien langs vannet til Sandvika og Skattens hus.

Ca 15,2  km

#trening #mosjon #løp #kondisjon

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top