Haraløkka – Hellerud – Østensjøvannet….

15 februar 2016. Selv om bena fortsatt var stive fra lørdagens langtur tok jeg allikevel en tur langs landeveien. I rolig tempo fulgte jeg Olav Nygards veg fra Haraløkka til Generalen og Østmarkveien, før jeg fortsatte langs Vetlandsveien. Det var litt ømt i starten, men bedre etterhvert og etter å ha fulgt Stordammveien og Tvetenveien til Hellereud, tar jeg Låveveien til Østensjøvannet.


Generalen (General Ruges vei) – Hellerudveien.  (gml:foto)

Planen var egentlig å fortsette langs Østensjøveien til Haraløkka via Ulsrud, men siden den gikk så bra, bestemte jeg meg for å ta turen videre til Manglerud og Ryen. Her i fra følger jeg deler av “favorittrunden” Enebakkveien – Skullerudveien – Generalen til Rustadsaga, før jeg går opp skolebakken. Avslutter med stigningsløp langs Bølerlia til Haraløkka. En fin tur der bena ble bedre og bedre.

Ca 14,7 km

1:31

#trening #mosjon #løpetur #running

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 996

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top