Østmarka; Nord-Elvåga rundt

8 september 2014. Fra Haraløkka i styrtregn, satte Einar og jeg kursen innover i Østmarka for en tur rundt Nord-Elvåga. Vi fulgte grusvei til Mariholtet via Sarabråten og så over demningen. Det var ikke til å unngå at vi var søkk våte, men kaldt var det ikke. Vi fulgte Elvågaveien videre utover til Deledalen. Det var mye vann enkelte steder men ellers greie forhold. I og med at vannstanden i Nord-Elvåga fortsatt er lav, valgte vi sti ved “lavvann”.


ved lavvann går det greit å gå nede langs vannet  (gml: foto)

Vi krysset El-Paso, passerte Petersbråtan, Langvannsbekken og gikk så opp “langbakken” til Ødegårdsmosen. Her fulgte vi grusvei videre forbi Høyås, Ødegården og Rustadsaga, før vi var tilbake på Haraløkka. Selv om det regnet hele tiden, så var dette allikevel en flott tur.

Ca  16,2  km

1:48

 #østmarka #mosjon #trening #kondisjon

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top