3 oktober 2013 – Østmarka – Igletjern


Etter noe flotte dager med kona i Italia og Gardasjøen(1 uke), samt noen dager på hytta, var det godt å kunne snøre på joggesko for en tur i Østmarka. Egen reportasje fra Gardasjøen med mange bilder kommer senere, men se noen bilder i høyre marg.

 

Fra Haraløkka til Høyås og Gullsmeden via Rustadsaga og Ødegården. Fra Gullsmeden tok jeg ny rød løype et stykke og så blå sti videre over Bestemoråsen til rød løype fra Delimyrene.


Deliløypa fra Delimyrene til Mariholtet

Fulgte Deliløypa 200-300 m til blå sti på tvers. Tok til venstre og var straks etter på grusvei ved krysset Haukåsveien-Mariholtet. Tok grusveien mot Sleppa og Sarabråten, men var også en tur nedom Igletjernet. Går opp korketrekkeren og så sti fra Ulsrud og ned på Haraløkka ved grusbanen og så hjem. Avslutter med stigningsløp.

 
Igletjernet (vest for Nord-Elvåga og Bestemoråsen)

Ca 12 km

 

1 t 24 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top