Sørmarka; Sofiemyr – Oppegård golfbane…..

11 juni 2015. Møtte Frode for felles gjennomløping av FT-løypa på Sofiemyr. Løypa er med sine 8 km, den lengste av i alt 8 løp i Follotrimmen. Og kanskje er denne løypa den hardeste?

Vi startet med slutten på løypa da vi krysset Kongeveien på den samme gangbrua hvor målgang var. Deretter fortsatte vi over p-plassen og så var vi i gang med løypa. Frode forteller om alle endringene som har vært fra start, men at løypa nå har funnet sin faste trasse. Langs Kongeveien får vi også følge med en kar ett stykke, før han fortsetter langs Tverrveien mens vi tar av på grusvei mot Golfbanene.


Østre Greverud – Oppegård golfbaner

Fra golfbanene fortsetter løypa videre mot Oppegård idrettsplass før den tar inn i skogen og følger lysløypa videre. Her er løypa nokså kuppert med små og store bakker, men fra ca 5 km flater det ut langs Grytetjern.


På vei mot Grytetjernet

Så langt er alt vel og leggen fungerer greit, men Frode må “vekke” bena og tar noen drag i det vi krysser Taraldrudveien og frem til jordene ved Fløisbonnveien.


Løypekryss ved Fløisbonnveien

Her i fra, følger løypa Fløisbonnveien til Kongeveien hvor målgang er over gangbrua der vi startet. En tøff avsluttning med mål i motbakke.


Langs Fløisbonnveien mot mål (ca 1 km)

Godt fornøyd med gjennomløpt løype, hyggelig prat på terrassen, takket jeg for meg og satte så kursen hjem.

Ca 8,4 km

49:21

#follotrimmen #løpetur #sørmarka #mosjon

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 983

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top