Østmarka; Fri-Elvåga rundt fra Haraløkka

15 juni 2015. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur i Østmarka. Fra Haraløkka fulgte vi grusvei forbi Ulsrudvann, Sarabråten og Sleppa, før vi fortsatte til Mariholtet. Været var strålende og det var passe varmt.

I og med at vi skulle rundt Fri-Elvåga, fortsatte vi på grusvei ett stykke før vi på fin trebru, krysset Ellingsrudbekken. I neste løypekryss ved Elvågaseter, tar vi till høyre og følger så rød løype videre til grusvei ved Igletjern. En flott løype i fine omgivelser, men best når det er så tørt som nå.

Vi følger deretter Vallerudløypa videre over demningen og tilbake til Mariholtet. Og her fikk vi en kar til å ta et foto før vi forlot Mariholtet.


Fotopause, på trappa til Mariholtet (foto: ukjent)

Vi gikk opp bakken til veikryss ved Haukåsveien og satte så kursen mot Sleppa, Sarabråten og Ulsrudvann. Fra Ulsrud tok vi sti ned til grusbanen og videre til p-plassen på Haraløkka. En flott tur rundt Fri-Elvåga.

Ca 18,6 km 

1:58 

#østmarka #oslomarka #mosjon #trening #løpetur

flere bilder fra samme tur,


Løypekryss ved Igletjern – Vallerudløypa


Nord-Elvåga sett mot sørvest


Mariholtet

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 969

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top