Landevei; Favorittrunden….

26 januar 2015. Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole og ned skolebakken til Rustadsaga. Det var mye slaps, sørpe, vann og det surklet i skoa, men så lenge man ikke fryser er det ok. Fra Rustadsaga fulgte jeg Generalen mot Skullerud og Abildsø for en tur i Favorittrunden som går om Manglerud og Ryen.


Runden fra veikryss Enebakkveien-Plogveien. Ca 3 km

For variasjonens skyld, pleier jeg å ta “runden” (se bilde ) motsatt vei i forhold til forrige gang. Og svingte derfor inn Plogveien denne gangen. Vel tilbake i krysset, tar jeg samme vei til Haraløkka som jeg kom.

Ca 12,8 km

 

1:18

 #løpetur #trening #mosjon #trim

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top