Sakteløping i en utvidet favorittrunde…

21 november 2016. Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole og videre langs Generalen, Skullerudveien og Enebakkveien. Det var fint å løpe langs landeveien og planen var en tur med sakteløping i favorittrunden. Jeg passerte Abildsø krysset og fortsatte videre langs Enebakkveien et stykke før jeg svingte til høyre inn Plogveien. Denne følger jeg forbi Manglerud skole til Manglerud t-bane st. Her pleier jeg å ta gangvei til venstre mot Ryen, men denne gangen følger jeg Plogveien videre rundt til Svartdalsveien.


Plogveien – 1964. (oslobilder.no) Manglerud skole i front. Plogveien mot venstre og Wetlesens vei mot høyre. Boligblokker i Rugveien. Høyenhall i bakgrunn


Manglerud Politistasjon – 1972 (oslobilder.no)

Fra Svartdalsveien fortsetter jeg på gangvei til Ryenkrysset før jeg følger Enebakkveien til Abildsø og tilbake til Haraløkka samme vei som jeg kom. Sakteløping på lav puls er herlig og denne gangen løper jeg også opp skolebakken til Nøklevann skole.

Ca 13,1 km

1:20

#løpetur #mosjon #trening #turogtrening #treningerbestute

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top