Uke 31-32 Spydeberg – Lyseren

Uke 31-32

Ferie på hytta ved Lyseren i Spydeberg. I flotte landlige omgivelser ble det flere fine turer med joggesko langs Lyseren, de mange grønne jordene og på sti i skog. I blandt hentet jeg avisen som ble lagt i felles kasse.

Turenes lengde varierte fra en runde på 11 km, til en kortere “avisrunde” på 5,1 km. Været var stort sett bra og det var godt med et bad i Lyseren eller med en oppfriskende dusj fra hageslange etter turene.


Lyseren, Fiskedammen, Godheim og Skihytta i Spydeberg

Runden a`11 km ble løpt fra hytta på sti til grusvei langs Lyseren, forbi fiskedammen og fram til Haugen gård. Tar til venstre og følger Haugenveien videre forbi “Skihytta”, til Godheim. Følger Stegenveien videre til neste veikryss, og så inn Ligotveien. Her passerer jeg “Mumihuset” hos Henning Solberg og de mange grønne jorder, før jeg når frem til Frøhaugen. Tar til høyre mot Holli, så Haugenveien ca 200-300 m til Kulaveien og langs denne tilbake til hytta. En flott runde i naturskjønne omgivelser.


Haugen gård


langs Stegenveien 


Mumihuset hos Henning Solberg


Langs Ligotveien

 

Avisrunden som er kortere følger delvis samme vei, men ved Haugen gård tar jeg til høyre. Fortsetter så langs Haugenveien til Kulaveien. Plukker med meg avisen fra felles kasse, og med denne under armen forsetter jeg langs Kulaveien tilbake til hytta. En flott morgentur.


en tidlig morgen ved Holli

 

2 turer a`11 km ( 22 km

3 turer a`5,1 km ( 15,3 km

 

 

Ca 37,3km

flere bilder:


                     Fiskedammen


                           Skihytta i Spydeberg


                       Lyseren


                          ved Skihytta


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top