Til og fra hjemmekontor – reisetid er løpetid….

Siden hjemmekontor ser ut til å vare en god stund inn i det nye året har jeg ved noen anledninger benyttet reisetid hjem arbeid som løpetid (hehe). Og ikke minst gjelder det å samle kilometere til NyttårsLøftet – 100 km i januar.

 

Haraløkka Idrettsplass )Gml: foto)

Mandag 18.januar og fredag 22.januar løp jeg samme runde, men hver sin vei. Dvs. fra Haraløkka og rundt Skøyenåsen og deretter rundt Bogerud/Rustad. Runden løper jeg som i et åttetall der Eterveien-Østensjøveien er ca halvveis. To ganger ned Eterveien eller to ganger opp. Like langt blir det uansett.

 

Håkon Tveters vei ved Skøyenåsen t-bane St.

Til tross for at jeg er nokså tidlig ute ca kl 06:15 er det overraskende hvor mange som er ute og enten løper eller går morgentur. Uansett er det en fin start på dagen 🙂

 

 

Ca 11,6 km

1:12

Se turene på Strava HER og HER.

Se mer om NyttårsLøftet HER.

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top