Løpetur langs landevei, den siste i 2022 …

27 desember 2022. At dette skulle bli siste løpetur i 2022 var ikke etter planen, men med de stadige skiftende vær og føreforhold den siste tiden ble det nettopp det. Kanskje litt fordi jeg var godt innenfor “Nyttårsløfte for 2022” der målet var 1200 km.

 

Vinterveien mellom Skulleruddumpa og Dal

 

Fra Haraløkka tok jeg Utmarksveien et stykke før jeg fulgte Generalen til Skullerud og ned Skullerudbakken. Underlaget er greit og helt ok uten pigger. Jeg tar Vinterveien videre opp til Dalsåsen og Brennaveien før jeg fortsetter på gangvei til Klemetsrud.

 

Gangbru over Nedre Prinsdalsvei på Hauketo

 

Hauketo sett fra gangbrua over Nedre Prinsdalsvei

 

Jeg følger gangvei langs Gjersrubekken og Ljabruveien til Nedre Prinsdalsvei hvor jeg krysser denne på gangbru. Underveis kjenner jeg at det går noe tyngre enn det pleier og tar det derfor litt rolig. Jeg går og løper litt om hverandre, men jeg følger planen om å ta Ekebergveien opp til Ljabru og Sæter.

Innen jeg kommer til Sæter og Nordstrand møter jeg flere som deltar i Ribbemaraton (Sandvika til Ski) og hilser på bl.a.  Liv B. Jeg har selv deltatt en gang på dette, men da som Påskeharemaraton motsatt vei (Ski – Sandvika). Et fint sosialt løp uten startnummer som arrangeres av Löplabbet.

 

Skulleruddumpa

 

Jeg svinger til høyre inn Nordstrandveien og følger denne videre til Skulleruddumpa. Deretter tar jeg Generalen til Rustadsaga og opp skolebakken før jeg løper den siste biten hjem langs Bølerlia.

Ca 17,1

1:56

 

 

Nyttårsløfte for 2022 er nådd med 1284,9 km. Mission completed.

Se tur på Strava HER:

Se flere bilder fra samme tur:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1244

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top