Landevei; Billingstad – Vettre – Sandvika…

4 desember 2014. Denne gangen var vi to stykker som hadde skiftet for trim i arb.tiden. Vi startet fra Billinstad og fulgte Slemmestadveien videre utover forbi Holmen, Leangbukta og opp til veikryss ved Vettre.


Leangbukta innhyllet i tåke

Her tok vi til venstre inn Konglungveien som vi fulgte et stykke utover. Vi hadde i utgangspunktet tenkt oss ut til Konglungen, men pga. av tid til rådighet (2 timer), var vi nøtt til å snu for retur. Vi fulgte så samme vei tilbake til Billingstad som vi kom. Her takket vi for følge  mens jeg fortsatt videre til Sandvika og Skattens hus. Forholdene var stort sett ok, men dårlig strødd enkelte steder og det var stedvis svært glatt. Uansett glatta, så var det allikevel en fin tur langs landeveien.

Ca 18 km

1:43


Veikryss ved Vettre. Konglungveien til venstre

#trening #mosjon #løpetur

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top