Østmarka; Nøklevann rundt og litt til

1 desember 2014. Møtte Einar på Haraløkka for fellles tur. Fra Haraløkka fulgte vi grusvei mot Rustadsaga og videre rundt Nøklevann, til veikryss i nordenden. Forholdene var stort sett greie, men glatt enkelte steder og det gjaldt å være forsiktig.


Rustadsaga pyntet til jul  (gml: foto)

Vi tok til høyre inn Lutdalen og opp Rundtjernbakkene. Her hilste vi på Jan R. som kom motsatt, før vi var oppe og forbi Rundtjern. I neste kryss, holder vi til venstre mot Solbergliveien og frem til bom. Her tar vi imidlertid til høyre, slik at vi kommer ut på Hellerudveien ved Trasop skole. Denne følger vi til rundkjøring hvor vi tar til venstre. Vi løper opp Østmarkveien til bom ved Ulsrud og så grusvei tilbake til Haraløkka. Jeg avslutter med stigningsløp den siste biten hjem.


Haraløkka p-plass

Ca 11,8 km

1:18

#østmarka #løpetur #mosjon #trening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 953

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top