Østmarka; Haugerud – Sleppa – Rustadsaga…

8 desember 2014. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Fra Haraløkka tar vi grusvei til Ulsrud og Østmarkveien. Denne følger vi ned til rundkjøring hvor vi tar til høyre. Vi passerer Trasop skole og straks etter, er vi på Hellerud. Her tar vi til høyre inn Haugerudveien og så langs denne opp til Fjernvarmeanlegget (fyrhuset). Forholdene så langt har vært bra med lite is.


Fjernvarmeanlegget (fyrhuset) på Haugerud
 

Fra fyrhuset satte vi kursen mot lysløypa (løype 164) og Østmarka. Etter ca 700 m med stigninger, flater løypa ut og i neste veikryss holder vi til venstre. Vi passerer Appelsinhaugen og fortsetter så videre mot Rundtjern og Nøklevann hvor vi tar til venstre. Det var mye is enkelte steder, men ellers greie forhold.


Veikryss ved Sleppa  (gml: foto)

Mellom Sarabråten og Sleppa, hilser vi på damegruppa til Rustad IL som kom motsatt vei. Fra Sleppa følger vi veien videre forbi Bremsrud til Trenkanten. Her tar vi veien rett frem mot Ødegårdsletta, men tar så til høyre mot Katismyra. I bakken ned mot Hullet, møter vi juniorene til Rustad IL som trener intervaller med staver. Dette er vel og bra, men her bør noen (trener) ta ansvar for at andre får passere.

Vi tar til høyre ved Hullet og forbi Løkka til Rustadsaga. Vi går opp Rustadsagabakken og her hilser vi på Stein og resten av herregruppa innen vi var oppe ved benken. Vi fortsetter så videre mot Skredderløkka og Haraløkka. Her hilser vi igjen på damegruppa som også hadde vært rundt vannet.

Ca 15,6 km

1:49

#østmarka #løpetur #trening #mosjon

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 983

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top